Onze zalen

Wilt u één van onze ruimtes huren? Dat kan! De Muzenval is een perfecte locatie voor een cultureel of zakelijk evenement, feest of vergadering, workshop of seminar. Het team van De Muzenval kan ondersteunen in de volledige organisatie, het gebouw is geschikt voor evenementen van 10 tot 650 personen. Dus uitpakken met een groot feest is mogelijk, maar juist de diversiteit aan ruimtes maakt De Muzenval zeer geschikt voor kleinere bijeenkomsten.
In het gehele gebouw is gratis WiFi aanwezig.

Welke ruimtes zijn er beschikbaar?

Het Cultureel Centrum beschikt over diverse vergader-, les- c.q. instructieruimtes, een creatief leslokaal en een royale theater- annex filmzaal. Deze zalen worden per dagdeel (ochtend, middag of avond) verhuurd, waarbij De Muzenval speciale tarieven hanteert voor regionale verenigingen. Er is keuze uit meerdere multifunctionele ruimtes. Via de tabbladen hieronder krijgt u een overzicht van de diverse zalen.

Catering

We hebben een eigen keuken zodat we dagverse eigen gemaakte producten kunnen maken. Voor grotere groepen werken we nauw samen met een aantal cateringbedrijven, waardoor er catering op maat kan worden geboden.

Een heerlijke lunch, borrelhapjes of een compleet buffet: er zijn tal van opties mogelijk die geheel op uw persoonlijke wensen worden afgestemd.

Zaalhuur

Wilt u meer informatie, een keer een kijkje komen nemen of een vrijblijvende offerte aanvragen? Neem dan contact op met Elly via verhuur@muzenval.nl of u belt ons algemene telefoonnummer: 0497 – 51 59 97
De coördinator denkt graag met u mee over uw wensen, in welke ruimte(s) dat zou kunnen en wat er nodig is om uw bijeenkomst tot een succes te maken.

Klik op een foto om een grotere versie te openen!

Klik hier om het verhuurreglement te downloaden