mei 2022

21mei8:00 pmKoning Arthurde nieuwe voorstelling van Over de TOP Theater!

Event Details

 

 

In de tweede voorstelling van Over de TOP Theater zien wij de legende van Koning Arthur, de ware koning van Engeland.

Na jaren strijd tegen de Saksen heerst er eindelijk rust en vrede in Camelot. Dit is echter van korte duur wanneer tovenaar Merlijn ontdekt dat een oud kwaad terug dreigt te keren. Ondertussen lijkt vrouwe Guinevere steeds meer vervreemd van Arthur. Een man moet immers wel tijd hebben voor zijn vrouw, zeker als zij samen al zoveel doorstaan hebben. Tot overmaat van ramp krijgt Arthur dan ook nog het verraad van zijn goede vriend Lancelot op zijn bordje. Gaat het hem, en de ridders van de ronde tafel, lukken om deze strijd te winnen? Zullen Arthur en Guinevere ooit weer gelukkig worden samen? En hoe komt Guinevere toch aan dat litteken? Kom erachter in Koning Arthur de nieuwe voorstelling van Over de TOP Theater!

Koning Arthur is een avontuurlijke musical vol drama, spanning en liefde. De popnummers van onder andere: Veldhuis & Kemper, Queen en Bonnie Tyler worden, evenals de musicalnummers uit bekende musicals als: Soldaat van Oranje, The Scarlet Pimpernell en Love Never Dies, begeleid door onze band, onder leiding van Ingrid de Bekker.

Script & Regie: Joop Hoogendorp
Choreograaf: Anouk Lauret
Bandleiding: Ingrid de Bekker
Met: Stan Sarbach, Lotte Sarbach, Roy Sijkens, Michelle Dierdorp, Janna van Rosmalen, Jessie Lauret, Floor Huijerjans, Isa Loos, Sam Schipper, Tanya Bleeker, Dylan Gielen, Kristel van Vliet, Jessy Matheussen en Sanne van Berkel
Band: Ingrid de Bekker, Niels Hochstenbach, Nino Bogers en Eleanne Haalstra

 

Toegang: € 15,00 incl. consumptie

Time

zaterdag 21 mei 20:00

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

X