maart 2023

18mar8:00 pm10:30 pmUITVERKOCHT -Cue Theater Musical - Openingstijd - zaterdag 18 maart 2023

Event Details

<

 

Met trots presenteren wij onze tweede musical 𝗢𝗽𝗲𝗻𝗶𝗻𝗴𝘀𝘁𝗶𝗷𝗱! De gloednieuwe after-dinnershow van CUE! Theater die je niet mag missen!

Openingstijd! De gloednieuwe after-dinnershow van CUE! Theater die je niet mag missen!

In een klein, gezellig ontbijtcafeetje in Eersel is het iedere ochtend een drukte van jewelste. De serveersters rennen af en aan om iedere bezoeker van Carla’s Café van koffie met een lekker stuk gebak te voorzien.

Alle zes zitten ze vast in hun huidig leventje. Door geldproblemen, gezondheidsproblemen, huwelijksproblemen of soms simpelweg een combinatie van deze. Ze hebben hoge ambities en geloven dat ze voorbestemd zijn voor meer. Samen dromen ze ervan te ontsnappen uit hun dagelijkse sleur en een nieuw leven te beginnen. Maar wat is nou de juiste tijd om je hart weer te openen en je dromen na te jagen?

‘Openingstijd!’ is de tweede musical van CUE! Theater. Terwijl jij een bezoek brengt aan Carla’s Café en smult van koffie met een lekker stuk gebak, kun je tevens genieten van een komisch verhaal over empowerment, vriendschap en bovenal liefde.

Voor deze voorstelling zijn twee soorten kaarten te boeken:
– Tribune: Neem plaats op onze tribune en observeer van bovenaf hoe het er in Carla’s Café aan toe gaat.
– Tafel: Of ga voor de volledige after-dinnershowexperience en neem plaats aan een tafel in Carla’s Café. Onze serveersters zullen zorgen dat je niets tekort komt en tijdens de voorstelling kunt genieten van een stukje vlaai en een borrelplank. Deze plaatsen zijn alleen per 2 te reserveren.

Time

zaterdag 18 maart 20:00 - zaterdag 18 maart 22:30

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

X