maart 2023

18mar8:30 pm10:30 pmCue Theater Musical - Openingstijd - zaterdag 18 maart 2023

Event Details

Met trots presenteren wij onze tweede musical π—’π—½π—²π—»π—Άπ—»π—΄π˜€π˜π—Άπ—·π—±! De gloednieuwe after-dinnershow van CUE! Theater die je niet mag missen!

In een klein, gezellig ontbijtcafeetje in Eersel is het iedere ochtend een drukte van jewelste. De serveersters rennen af en aan om iedere bezoeker van Carla’s CafΓ© van koffie met een lekker stuk gebak te voorzien.

Alle zes zitten ze vast in hun huidig leventje. Door geldproblemen, gezondheidsproblemen, huwelijksproblemen of soms een combinatie van deze. Allen hebben hoge ambities en geloven dat ze voorbestemd zijn voor meer. Samen dromen ze ervan te ontsnappen uit hun dagelijkse sleur en een nieuw leven te beginnen. Maar wanneer is de juiste tijd om je hart weer te openen en je dromen na te jagen?

We spelen deze voorstelling op 17 en 18 maart om 20:00 uur in de Muzenval. Terwijl jij als bezoeker smult van koffie met een lekker stuk gebak kun je tevens genieten van een komisch verhaal over empowerment, vriendschap en bovenal liefde.

#CUEtheater #Openingstijd #Afterdinnershow #Afterdinner #Vlaai –

Time

zaterdag 18 maart 20:30 - zaterdag 18 maart 22:30

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

X