mei 2024

20mei1:00 pm8:00 pmBigBands on Wheels

Event Details

BIGBANDS ON WHEELS! BELEVINGSFESTIVAL: DRUISENDE FEESTVREUGDE IN HET POELIEJOEPARK

Tweede Pinksterdag is Eersel ‘the place to be’ om te genieten van echte swingende livemuziek, lekker drankjes en hapjes. Een festival voor jong en oud en een absolute aanrader voor de liefhebber van swingende jazzy bigbandmuziek.

Ook voor de tweede editie van dit evenement werken SCC De Muzenval, Visit Eersel en de NightCats BigBand samen. Het Wethouder Poeliejoepark, het terrein achter de Muzenval, wordt omgetoverd tot een megaterras met gezellige zitjes, sfeerdecoratie, lekkere drankjes en hapjes, diverse activiteiten zoals jeu de boules, stralende kinderen en lachende familie en vrienden.

Sluit je ogen. Druisende feestvreugde in het Poeliejoepark. Je geniet van 13:00 tot 20:00 uur van de sfeer, de kleine dingen om je heen, swingende jazzy bigbandmuziek, lekkere drankjes en hapjes van het foodtruckplein, unieke gezelligheid. Al je zintuigen worden tot in de puntjes verwend.

En de toegang op Tweede Pinksterdag, maandag 20 mei 2024, is weer volledig gratis. De ‘BigBand On Wheels!’ is een droomwereld waar iederéén kan genieten.

Time

maandag 20 mei 13:00 - maandag 20 mei 20:00

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

X