april 2024

20apr8:00 pmNightCats TheaterConcert ft. Michael Varekamp

Event Details

 

THEATERCONCERT 2024 MET MICHAEL VAREKAMP

De NightCats BigBand presenteert met haar TheaterConcerten een avond vol swingende jazz en ook dit jaar zijn we erg trots om weer een bijzondere gast te mogen ontvangen: trompettist/zanger Michael Varekamp.

Michael Varekamp begon ooit met trompet spelen nadat hij in de kast van zijn vader een plaat vond van Louis Armstrong. Al snel ontwikkelde hij een grote liefde voor de jazz(geschiedenis) en groeide hij uit tot een veelzijdig trompettist, zanger, componist en bandleider. Nadat Varekamp de wereld rondreisde met Fra Fra Sound en de Dutch Swing College Band, werkte hij samen met een breed scala aan muzikanten: van Eric Vloeimans tot Typhoon en van Trijntje Oosterhuis tot Ntjam Rosie.
Michael Varekamp is internationaal gelauwerd. Hij trad op in Jazz at Lincoln Center New York, ontving in Japan de Kobe Award. Varekamp werkte met wereldbefaamde musici als Oleta Adams, Scott Hamilton, David Murray, Ralph Peterson, Toumani Diabate, Brian Lynch en werkte onlangs met de Amerikaanse saxofonist Branford Marsalis. En nu in De Muzenval in Eersel!

Al 14 jaar is de NightCats Bigband op het gebied van de bigbandmuziek toonaangevend in de regio Zuidoost Brabant. De bijzondere muziekkeuze en de wijze van presenteren maakt de band bijzonder geliefd waardoor nu zelfs ‘gigs’ buiten Nederland op de agenda staan.
Maar we blijven toch ook ‘thuis’ in Eersel met ons jaarlijkse TheaterConcert met een ‘special guest’ Ook dit jaar belooft het weer een ‘special night’ te worden.
Noteer vast in uw agenda: zaterdag 20 april 2024 en hou de media in de gaten om op de hoogte te blijven wanneer de voorverkoop start, En wees er snel bij zodra de kaartverkoop start want het concert is ieder jaar snel uitverkocht.

Time

zaterdag 20 april 20:00

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

X