november 2020

25nov7:00 pmJan Brokken: geannuleerd. nieuwe datum in 2021

Event Details

Geannuleerd! Jan Brokken in  Muzenval.

Beste Cultuurliefhebber, we hebben ons uiterste best gedaan maar…het corona-virus heeft voorlopig ‘gewonnen’.  De lang geplande avond met Jan Brokken op woensdag 25 november gaat niet door, helaas!! Meer dan 50 personen hadden al gereserveerd. Zij krijgen persoonlijk bericht, en hun geld terug. Immers, een nieuwe datum is pas mogelijk zodra er wat stabiliteit is en er weer gepland kan worden, ergens in 2021. 

 

KW-café Eersel, Volksuniversiteit en Bibliotheek De Kempen organiseren op woensdag 25 november een culturele avond in de Muzenval met auteur Jan Brokken en interviewer Mark van der Linden.

Jan Brokken
Jan Brokken is schrijver van boeken, romans, reisverhalen en literaire non-fictie en is een begenadigd spreker. Hij groeide op in het Zuid-Hollandse Rhoon, studeerde Journalistiek in Utrecht en Bordeaux, ging reizen, trouwde met een Française en schreef romans waarin de plaatsen waar hij kwam het decor vormden voor zijn boeken. Hij reisde onder andere door Frankrijk, West-Afrika, Rusland, de Baltische staten en het Caribisch gebied.

Stedevaart
Zijn meest recente werk is Stedevaart. Daarin beschrijft hij 22 steden aan de hand van 22 markante persoonlijkheden. Niet alle 22 komen aan bod in 80 minuten maar in ieder geval gaat hij in op het Parijs van Satie rond 1900. Mark van der Linden, eigenaar van De Literaire Speelgoedwinkel waarin alles draait om lees- en schrijfplezier, interviewt Brokken na diens presentatie. Dat wordt een levendig gesprek met name over de plekken waar Jan woonde, de boeken die hij daar schreef en de betekenis van muziek in zijn leven. Een boeiende avond met humor, geschiedenis, politieke context, cultuur en muziek.

Tickets  en Corona maatregelen
Er zijn tickets (12 Euro) verkrijgbaar voor de sessie van 19.00 uur en die van 21.00 uur. De tickets worden per twee verkocht (24 Euro). Het is niet mogelijk een ticket voor 1 persoon aan te schaffen i.v.m. zaalindeling. Na reservering van de tickets ontvangt u deze per mail. Bestellen en betalen kan via de website van Bibliotheek de Kempen via onderstaande knop.

Kaartjes voor de avond met Jan Brokken kunt u online reserveren via deze knop.

Door de coronavoorschriften zijn er minder toegangskaarten beschikbaar dan normaal. Dus verzeker u van een plaatsje in de mooie, veilige en comfortabele Muzenval want op is op.

De inloop voor de sessie van 19.00 uur start om 18.30 uur. De inloop voor de sessie van 21.00 uur start om 20.40 uur. We vragen u om niet voor deze twee tijdstippen aanwezig te zijn in verband met de maatregelen.

Vragen over tickets of uw reservering, neem contact op met Bibliotheek Eersel via eersel@bibliotheekdekempen.nl of 085-7733288.

 

Time

woensdag 25 november 19:00

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

X