NIEUWE KUNSTEXPOSITIE AAN DE MUREN VAN DE MUZENVAL
Tentoonstelling ‘Eersel beweegt’Atletiekvereniging DES, Click Sport gemeente Eersel en SPE organiseerden 24 september het evenement ‘Eersel Beweegt’.

Er waren creatieve workshops voor kinderen van alle leeftijden. Onder begeleiding van Willemien Klein-Brink, Wilma van Son, Lia van Gils en Dionne Willemse hebben kinderen workshops gevolgd in de Nieuwstraat. De organisatoren werden zo blij van de vrolijke spontane werkjes van de kinderen dat ze dit graag met de bezoekers van De Muzenval willen delen. In de gangen hangen deze vrolijke collages aangevuld met kunstwerken van de kunstenaars die de workshops hebben begeleid. Deze expositie is nog te zien tot en met 22 november en is te bezichtigen tijdens de reguliere openingstijden van De Muzenval in Eersel. Kijk op www.muzenval.nl voor de openingstijden en wat eerste foto’s. De toegang is gratis.Expositie in de vitrines door Atelier stARTupKleine kunstwerken met een grote beeldende kracht door hele jonge ‘kunstenaars’ worden de komende maanden geëxposeerd in de vitrines van De Muzenval. Onder de begeleiding van Dionne Willemse wordt er wekelijks in Atelier stARTup gewerkt aan unieke werkstukken. Lekker experimenteren, ontdekken en leren tegelijk. Wat natuurlijk gepaard gaat met verf aan de handen en de kleivegen op het voorhoofd. Het werk dat je zult zien is van de volgende jonge kunstenaars (7 t/m 12jr): Iza Baas, Pablo van Beek, Senna Berendsen, Noa Damhuis, Liz Delmée, Tessa van Engelen, Lenne Heuveling, Esmée Oostveen, Fleur Oostveen, Puck Peters, Sako Sarkisjan, Julia Spooren, Fay Toonders, Lieve Tops en Noortje Wouters. De kinderen zijn trots om hun werk aan de bezoekers van De Muzenval te kunnen laten zien.

De expositie loopt tot 3 januari 2018 en is te bezichtigen tijdens de reguliere openingstijden van De Muzenval in Eersel. Kijk op www.muzenval.nl voor de openingstijden en wat eerste foto’s. De toegang is gratis.