oktober 2020

11okt4:00 pmRob Scheepers - voorstelling 3"Gulzig"

Event Details

 

 

Wij hebben het goede nieuws gekregen dat we ontheffing hebben ontvangen van de veiligheidsregio!
Dat betekent dat we meer dan 30 mensen mogen ontvangen in onze theaterzaal en dat alle geplande voorstellingen gewoon door mogen gaan. Wel blijft de 1,5 meter afstand maatregel nog van kracht, behalve voor mensen uit 1 huishouden.
Dit betekent dat de voorstelling van Rob Scheepers wordt verdeeld in 4 voorstellingen met ongeveer 80 mensen per voorstelling in de zaal.
U krijgt de zitplaatsen op aanwijzing van ons personeel toegewezen. We verwelkomen u graag vanaf 15.30 uur, u ontvangt gratis koffie of thee voorafgaand aan de voorstelling. Er is geen pauze.

Heeft u er ook al zo’n zin in, een gezellig avondje lachen met Cabaretier Rob Scheepers?

Niet vergeten:
⦁ Houd 1,5 meter afstand van anderen.
⦁ Reis zoveel mogelijk buiten de spits.
⦁ Blijf weg van drukke plekken.
⦁ Was vaak uw handen.
⦁ Blijf thuis bij klachten en laat u testen.

 

De gekochte tickets met als datum 9 mei 2020 blijven geldig voor deze nieuwe datum.

Na zijn cabaretdebuut in 2014 gebeurde er veel. Tournees verkochten uit, radio- en televisieoptredens volgden en zijn eerste landelijke tournee sloot hij af in een vol DeLaMar theater in Amsterdam. Na zijn traditionele Nieuwjaarsconference onder de rivieren is het nu tijd voor zijn derde landelijke show.

Geen hoofdzonde is Rob vreemd.
Rob is gulzig. Want waarom tevreden zijn? Hij wil meer likes, meer quality time, meer optredens, meer borrelnootje, meer schermtijd, meer borsthaar, meer bezoekers en meer geld. Gewoon meer, meer, meer…….van alles! Waarom? Om indruk te maken. Op iedereen die hij kent. En niet kent. Maar wie wil dat nou niet?
Rob doet er in ieder geval vrolijk aan mee en vindt het heerlijk. Dus kan u nog meer grappen verwachten. En meer verhalen. En meer lachen. Meer van alles!
“De timing van Rob Scheepers – niet onbelangrijk bij cabaret – is perfect” en “vakkundig en snedig” (Eindhovens Dagblad).

Toegang: € 19,00

incl. koffie en thee voorafgaand aan de voorstelling.

Time

zondag 11 oktober 16:00

X