november 2019

09nov7:30 pmPrinsen bekendmakingOp maot gemakt!

Event Details

 Prinsenbekendmaking in Eersel op maot gemakt!

Het nieuwe Carnavalsseizoen begint weer en daarom organiseert Carnavalsvereniging De Buurlanders op zaterdag 9 november de Prinsenbekendmaking in De Muzenval te Eersel. Vanaf 19.30 uur start het programma onder begeleiding van de dj.

Allereerst maken we omstreeks 20.00 uur de Jeugdprins, Prinses en Vorst van 2020 bekend. Onze eigen M&M’tjes geven hierbij een fantastisch optreden weg. Vervolgens wordt rond 21.00 uur het aanstaande Ouderenprinsenpaar gepresenteerd. De dansmarietjes zullen voor hen optreden. Uiteindelijk zal omstreeks 22.00 uur blijken wie de nieuwe Dorpsprins en zijn Prinses zijn. Hun motto is in ieder geval al bekend: Carnaval 2020 op maot gemakt! Weet jij wie dit kunnen zijn?

Na afloop van het officiële gedeelte zal het feest losbarsten tot in de kleine uurtjes. De toegang bij de Prinsenbekendmaking is gratis en iedereen is dan ook van harte welkom op zaterdag 9 november in De Muzenval.

Voor meer informatie over activiteiten rondom CV De Buurlanders, kijk op www.cvdebuurlanders.nl of volg ons op Facebook en Instagram. Op de website is tevens een prachtige collectie foto’s te vinden van de vele Carnavalsactiviteiten die we de afgelopen jaren hebben georganiseerd in het Buurtgat. Heb jij jezelf al teruggezien op de foto’s?

Time

zaterdag 9 november 19:30

X