juli 2021

02jul8:00 pmOpen Try-out Gerrie Smits o.l.v. Leon van der Zanden

Event Details

 

In deze voorstelling wordt comédian Gerrie Smits live voor publiek gecoacht door cabaretier Leon van der Zanden. Als publiek krijg je een kijkje in de keuken van hoe een theatervoorstelling wordt ontwikkeld.

Gerrie Smits is een Brabander in hart en stembanden. Al vele jaren is hij door het hele land te zien op de diverse comedypodia. Een verhalenverteller en filosoof die binnen no time de gunfactor van de zaal te pakken heeft. Als comédian geeft Gerrie je het gevoel dat je ontspannen achterover kunt leunen maar ook op het puntje van je stoel wilt zitten.

Gerrie is momenteel aan het schrijven aan zijn nieuwe avondvullende show, samen met Leon. In de masterclass zal Gerrie een aantal van die nieuwe stukken voor het eerst voor publiek gaan spelen. Gedurende het optreden onderbreekt Leon Gerrie om hem feedback te geven of vraagt hij b.v. om het juist helemaal anders te doen. Hij werkt hierin samen met het publiek. Misschien ben je zo wel getuige van de geboorte van een hilarische grap, of juist van een enorm krachtig en kwetsbaar verhaal. Leon weet met al zijn ervaring en feilloze intuïtie een artiest weer terug te brengen bij zichzelf en bij de kern van hun boodschap. Een inspirerende avond vol met alles wat theater zo mooi maakt!

Kaarten á 16,- inclusief koffie of thee

Time

vrijdag 2 juli 20:00

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

X