april 2021

17apr8:30 pmNIGHTCATS BIGBAND ft BERT BOEREN GEANNULEERDTheaterconcert

Event Details

 

I.v.m. het Corona-virus is in overleg met de betrokkenen besloten het TheaterConcert van zaterdag 4 april te verplaatsen naar volgend jaar 17 april 2021, wanneer de veiligheid en rust is teruggekeerd.

Wie tickets heeft voor het concert, kan die gewoon behouden.Wie er niet kan bij zijn op de nieuwe datum, krijgt uiteraard zijn kaarten terugbetaald.

 

Een nieuwe versie in de succesvolle reeks NightCats BigBand TheaterConcerten.

Na eerder grootheden als Greetje Kauffeld en vorig jaar Johnny Rosenberg hun medewerking hebben verleend ontvangen we op 4 april as niemand minder dan Bert Boeren.

Bert Boeren maakte op zijn zestiende kennis met de trombone en bleek een bijzonder talent. Na zijn studie aan de conservatoria van Utrecht en Hilversum (nu Amsterdam) werd hij lid van de beroemde Dutch Swing College Band, waarmee hij de hele wereld over toerde en dertien cd’s opnam. Als solist trad hij op op vele internationale festivals en won hij diverse prestigieuze prijzen.
Bert heeft een stempel weten te drukken op de nationale en internationale jazzwereld en wereldwijd met alle grote artiesten in de wereld gespeeld. Bert is daarnaast als hoofdvakdocent verbonden aan het Conservatorium van Amsterdam en Codarts in Rotterdam, speelt hij in het Jazz Orchestra of the Concertgebouw, wederom met gastsolisten van wereldformaat.

Het belooft een swingend spektakel te worden dat ieders verwachtingen zal overtreffen.
De intimiteit van De Muzenval geeft de bigband de mogelijkheid letterlijk dicht bij de mensen te zijn. Het typische warme jazzgevoel gecombineerd met de unieke kwaliteiten van Bert Boeren zorgen voor een memorabele avond uit. Eigenlijk zoals je van de NightCats BigBand gewend bent!

De ticketverkoop voor het TheaterConcert van de NightCats BigBand ft. Bert Boeren is inmiddels gestart. In de voorverkoop € 18,- bij de kassa en de webpagina van De Muzenval en natuurlijk bij de muzikanten van de NightCats BigBand.

Time

zaterdag 17 april 20:30

Location

SCC De Muzenval

Dijk 7

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

X