oktober 2019

19okt8:30 pmNight Cats Big BandFeat. Johnny Rosenberg

Event Details

 

‘A ONE NIGHT STAND WITH JOHNNY ROSENBERG’

NightCats BigBand is inmiddels één van de belangrijkste bigbands in de regio. Ze werkten samen met onder meer Greetje Kauffeld, Ronald Douglas, Frits Landesbergen en Hermine Deurlo en in oktober mogen zij exclusief niemand minder dan Johnny Rosenberg als gast verwelkomen!

De getalenteerde zanger Johnny Rosenberg, een telg uit het beroemde en zeer muzikale gipsy familie Rosenberg en bekend van The Voice of Holland, heeft veel in zijn mars. Met sprankelende, swingende jazzy en feel-good pop nummers zorgt hij ervoor dat de tijden van Dean Martin, Frank Sinatra, Nat King Cole en Tony Bennett weer herleven.

Inmiddels heeft Johnny Rosenberg zich toegelegd op een uitmuntende Bublé-Tribute act waarbij hij, in zowel vocale capaciteiten, als ook in charisma en entertainment, niet onder doet voor zijn 2 jaar oudere idool.
En met het, inmiddels traditionele, NightCats TheaterConcert op 19 oktober zal de NightCats BigBand onder de titel ‘A One Night Stand with Johnny Rosenberg’ exclusief de rol van de ondersteunende big band vertolken.

In de voorverkoop € 15,- bij de Muzenval, bij de leden van de band of reserveren bij bestuur@nightcats.nl of www.muzenval.nl

Time

zaterdag 19 oktober 20:30

X