januari 2020

14jan8:00 pmMasterclass:  Benno DiederiksMaak je comeback

Event Details

 

Ontslag, overlijden, ziekte, scheiding, iedereen krijgt in zijn leven te maken met tegenslag. Je gaat onderuit en wordt op de brancard van het veld gedragen, maar hoe kom je terug aan de bal? Tijdens deze interactieve lezing geeft Benno Diederiks je inzicht in de 8 stappen van het Comeback-model.
Tijdens deze lezing krijg je als bezoekers o.a. antwoord op de vragen:

  • Hoe krijg je weer vat op je creatie- en realisatiekracht?
  • Hoe kom je terug van weggeweest?
  • Hoe komt het dat je aan veerkracht heb ingeboet?
  • En hoe reken je af met risicomijding en faalangst?

Benno Diederiks
Benno Diederiks heeft meer dan twintig jaar ervaring als comeback-coach en ontwikkel-trainer. Hij staat voor een heldere en onorthodoxe aanpak, waarbij het vooral op handelen aankomt. Als comeback-coach en ontwikkel-trainer laat Benno Diederiks mensen (opnieuw) het potentieel en heilige vuur in zichzelf aanboren zodat zij tegenslag omzetten in verlangen, perspectief en daadkracht. Benno begeleidt individuen en teams naar betere prestaties en levensplezier, waaronder Hans van Breukelen. De laatste jaren begeleidde hij veel van zijn cliënten naar een comeback, waarvoor hij zijn eigen unieke Comeback-methode ontwikkelde. De grondslag voor het boek , zie https://maakjecomeback.nl

 

Maak je Comeback
Het boek Maak je Comeback (Nr. 1 Management boek) schreef hij in samenwerking met Hans van Breukelen, vooral bekend door zijn negentienjarige voetbalcarrière. Hij stond als doelman onder de lat bij FC Utrecht, Nottingham Forest en PSV. Het persoonlijke verhaal van de voormalige topkeeper loopt als een rode draad door dit boek. Hans vertelt openhartig en gedetailleerd hoe hij met behulp van de comebackmethode de persoonlijke en professionele tegenslagen in zijn leven heeft overwonnen. De opbrengst van het boek is bestemd voor de Stichting Overleven met alvleesklierkanker.

Tickets: € 10,00 incl. koffie/thee vooraf

Time

dinsdag 14 januari 20:00

X