februari 2020

This is a repeating event

22feb(feb 22)9:00 pm23(feb 23)1:00 amKreeziefist wordt NEXT prty!Carnaval voor de jeugd van 12 tot 18

Event Details

Kreeziefist wordt NEXT prty!

Carnaval is voor iedereen! Dat vindt in elk geval c.v. de Buurlanders. Maar voor de jeugd van 12 tot 18 wordt het steeds moeilijker om te kunnen carnavallen in de horeca en bij carnavalsevenementen. Daarom hebben we de afgelopen drie jaar alles uit de kast gehaald om zonder alcohol toch een vet carnavalsfeest voor de jeugd neer te zetten.
De eerste drie jaar zijn al heel leuk geweest, maar omdat we onze bezoekers ondertussen een beetje beter kennen, willen we het voor komend jaar op een aantal punten nog wat anders aanpakken. Omdat bij een compleet ander feest een compleet andere naam hoort, gaat Kreeziefist voor de middelbare schooljeugd verder onder de naam NEXT prty!

Maar wat verandert er dan?

In elk geval gaan we de zaal van de Muzenval verkleinen en super gezellig aankleden. Niet meer elke avond een ander thema, maar een sfeervolle party-tempel voor vier supergezellige carnavalsavonden. Er zullen minder volwassenen in de zaal zijn, we blijven open tot 01:00 uur en de regel één keer in en uit vervalt. Verder zijn alcholovrij bier, andere alcholvrije drankjes en eten verkrijgbaar. Dit feest is bedoeld voor iedereen in de middelbare schoolleeftijd en tot 18. Je moet je kunnen legitimeren met een schoolpas of ID.

Om het feest met een knaller te introduceren hebben we op maandagavond een optreden van een bekende carnavalsartiest. Die avond is de entree € 5,=. De andere avonden € 2,=. Houd onze sociale media in de gaten voor meer info!

Zie nextprty op facebook of instagram

 

 

Time

zaterdag 22 februari 21:00 - zondag 23 februari 1:00

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

X