december 2019

11dec7:00 pmHuisarts Hans van den Boogaard neemt na 36 jaar afscheid

Event Details

 

Na 36 jaar draagt huisarts Hans van den Boogaard zijn functie over aan de volgende generatie.  Eind dit jaar stopt hij definitief als huisarts. Op woensdag 11 december om 19.00 uur is er een afscheid in De Muzenval in Eersel. Geen receptie met lange rijen, maar een inhoudelijk bijeenkomst waarbij juist de patiënten van het hele Dolium welkom zijn.

Let wel, er zijn maar 350 zitplaatsen, dus wie er het eerst bij is…heeft een plekje. Reserveren kan via de site van De Muzenval www.muzenval.nl

Visie op de toekomst

Hans van den Boogaard heeft als huisarts en grondlegger een belangrijke bijdrage geleverd aan het ontstaan van het gezondheidscentrum Dolium in de Kerkebogten. Met een duidelijke visie op het vak en met oog op de toekomst  wist hij dat zo’n gezondheidscentrum onontkoombaar was. Nu er landelijk een tekort is aan huisartsen blijkt zijn blik vooruit de juiste te zijn geweest.

Het Dolium bestaat nu bijna elf jaar en is een bruisend gezondheidscentrum waar verschillende disciplines elkaar versterken. Dit alles komt de patiënt ten goede. Inmiddels bestaat de huisartsenpraktijk Dolium uit meerdere huisartsen teams ondersteund door verpleegkundig specialisten, praktijkondersteuners, de assistentes en de praktijkmanager, waarbij de optimale zorg voor de patiënt voorop wordt gesteld.  Samen met andere gebruikers van het Dolium zitten er nog meer plannen in de pijplijn…allemaal ter verbetering van de gezondheidzorg. Daarover wordt u op 11 december nader geïnformeerd.

Voor degenen die er op 11 dec niet bij kunnen zijn is er nog een mogelijkheid om op 24 dec in de praktijk van 16:00-17:00 een hand te schudden.

Time

woensdag 11 december 19:00

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

X