december 2020

29dec1:30 pmGEANNULEERD: Film: Pokémon Detective Pikachu

Event Details

 

Ook dit seizoen hebben we weer een aantal gezellige films geprogrammeerd, met in de kerstvakantie diverse leuke kinderfilms.  De films zijn door kinderen uit Eersel geselecteerd!

De eerste Pokémon bioscoopfilm over detective Pikachu .Wanneer top privé detective Harry Goodman mysterieus vermist raakt, zorgt zijn vermissing ervoor dat zijn 21 jarige zoon Tim op zoek gaat naar wat er is gebeurd.
In zijn zoektocht krijgt Tim hulp van de voormalige partner van zijn vader; Detective Pikachu (Ryan Reynolds), een schattige, hilarische super detective/grappenmaker die zelfs voor zichzelf nog een verwarring is. Als ze erachter komen dat zij het enige mens-Pokemon duo zijn dat elkaar kan verstaan, besluiten Tim en Pikachu samen te werken om het mysterie te ontrafelen.
Jagend op aanwijzingen reizen de twee door de straten van Ryme City, een zorgeloze, moderne metropool waar mensen en Pokémon naast elkaar leven in een hyper realistische live-action wereld. Ze komen een enorme diversiteit aan verschillende Pokémon tegen en ontdekken een duister plot die de vreedzame balans tussen mens en Pokémon zou kunnen verstoren.

Voor slechts 6 euro inclusief ranja voor de kinderen gezellig naar de film!

Wees er snel bij, want er is maar plek voor maximaal 50 personen per film.

Time

dinsdag 29 december 13:30

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

X