april 2020

18apr8:00 pmEvenement geannuleerdDe GolfJongerengroep Theater 't Ros

Event Details

Het is jaren na de tweede wereldoorlog als een geschiedenisleraar in zijn klas dit onderwerp behandeld. Zijn leerlingen hebben veel onbegrip over hoe de nazipartij aan de macht is gekomen en kon blijven. Hierop besluit hij een experiment uit te voeren waarbij de kracht van de groep voor die van het individu gaat: Kracht door Discipline! De leerlingen vinden het wat vreemd, maar doen al snel enthousiast mee. Ze worden erg fanatiek en er wordt steeds minder tegenstand geduld. Vrienden krijgen ruzie over dit onderwerp, andersdenkenden worden niet geaccepteerd. Zal dit experiment nog op tijd kunnen eindigen?

Dit theaterstuk is gebaseerd op een waargebeurd verhaal.

Over de jongerengroep

Dit stuk wordt gespeeld door de jongerengroep van Theater ‘t Ros. Dit theater is al jaren een begrip in de Kempen. Ook de jongeren maken vele mooie theaterstukken. Vorig jaar stonden ze op de planken met het ontroerende en heftige theaterstuk Spijt! van Carry Slee. De jongerengroep bestaat uit zo’n 14 jongeren en worden geleid door Marieke Bakermans, de regisseuse. De groep bestaat zowel uit debutanten als uit ervaren spelers.

Kaarten à €10,00 Incl. koffie/ thee na de voorstelling. Kaarten kunt u bestellen via de website www.theatertros.nl. U kunt ook telefonisch kaarten reserveren via 06-55831274.

https://www.theatertros.nl/product/de-golf/

Time

zaterdag 18 april 20:00

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

X