september 2022

30sep8:30 pm10:30 pmComedy Night in de MuzenvalComedy Night in de Muzenval

Event Details

Dit theaterseizoen organiseren wij, in samenwerking met Bureau Damen en de Heer, de reeks ‘Comedy in de Muzenval’. Op vrijdagavond 30 september trappen we deze af met een gezamenlijke comedy night waarin je een voorproefje krijgt van alle comedians en cabaretiers die later in het seizoen hun avondvullende voorstelling komen spelen. Niemand minder dan Silvester Zwaneveld, Steven Brunswijk, Gerrie Smits en Sem van den Borne zijn te gast in Eersel.

Tickets zijn voor € 21,50 inclusief pauzedrankje verkrijgbaar via www.muzenval.nl. Kom jij naar alle voorstellingen? Dan boek je vijf tickets voor slechts € 86,-. Wil jij vier voorstellingen bijwonen? Dan betaal je € 76,- voor vier tickets.

Silvester Zwaneveld
Silvester is inmiddels een begrip in theaterland. Hij werkte aan grote shows en regisseerde menig collega cabaretier, maar zelf heeft hij ook nog meer dan genoeg te vertellen. Vanuit zijn zeer persoonlijke verhalen komt Silvester altijd tot een voorstelling die nog dagenlang nagloeit. Hard, ontwapenend, gedreven, herkenbaar, bevlogen en oergrappig.

Gerrie Smits

Comedian Gerrie Smits is een Brabander in hart en stembanden. Een verhalenverteller en filosoof die binnen no time de gunfactor van de zaal te pakken heeft. Als comedian geeft Gerrie je het gevoel dat je ontspannen achterover kunt leunen maar ook op het puntje van je stoel wilt zitten. Met een enorme dosis valse bescheidenheid geeft hij je een hilarisch maar ook spannend inkijkje in zijn leven. Hierbij balanceert hij zorgvuldig tussen kwetsbaarheid en hilariteit. Gerrie gaat van links naar rechts met een heerlijk Eindhovens accent en als publiek ga je vanzelf met hem mee.

 

Sem van den Borne

Cabaretier Sem van den Borne is een podiumdier pur sang. Al in vele disciplines was hij op het podium te vinden, maar zijn grootste liefde ligt toch wel bij het cabaret. In 2008 studeerde hij af aan de Kleinkunstfactory in Tilburg en wist direct de 8e finale van het Leids Cabaret Festival te halen. Daarna drong hij in 2013 en 2014 door tot de finales van het Parkstad Cabaret Festival in Heerlen en Cabaretteketet in Sittard. Ook speelde hij de halve finale van het Utrechts Cabaret Festival. In 2016 volgt hij de Comedy Academy van Leon van der Zanden en sindsdien is hij ook meer op de stand up podia te vinden. Op het podium heeft hij het over de dagelijkse kost. Herkenbaar en dichtbij. Scherp, maar met een knipoog. Ook achter zijn piano beschouwt hij zijn wereld met een flinke korrel zout. Muzikaal cabaret dat gemakkelijk te verteren is.

Steven Brunswijk

Sinds zijn spraakmakende video (gewoon betalen) op de website van Dumpert, is Steven Brunswijk bekend geworden bij heel Nederland! Met zijn niet te evenaren taalgebruik, zijn eenvoudige visie op de samenleving en keiharde uitspraken in onvervalst Tilburgs dialect, weet hij de harten van vele Nederlanders te veroveren. Vele kennen Steven o.a. van zijn deelname aan leuke televisieprogramma’s zoals Ranking The Stars, of Het Perfecte Plaatje.

 

Time

vrijdag 30 september 20:30 - vrijdag 30 september 22:30

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

X