Het echtpaar Geert Sanders en Maria Gooskens uit Knegsel exposeert tot en met 30 oktober tegelijktijd in De Muzenval. Geert Sanders heeft op de begane grond 14 natuurfoto’s hangen, terwijl Maria Gooskens boven 14 schilderijen heeft hangen.
Geert is heel zijn leven al erg geïnteresseerd in natuur. Alles wat vliegt en kruipt heeft zijn passie. Hij voelt zich zeker geen fotograaf, maar maakt wel veel foto’s om zo veel mogelijk leuke momenten vast te leggen. Amfibieën en nachtvlinders zijn er uitgelicht voor deze expositie. Alle amfibieën en nachtvlinders die te zien zijn op de expositie zijn ook waargenomen in eigen tuin. Een tuin, die zo is gecreëerd dat er een grote diversiteit is ontstaan.
Maria heeft altijd al graag getekend. Ongeveer dertig jaar geleden heeft zij vijf jaar les gehad op de Academie der Schone Kunsten in Arendonk.
Daarop volgde een tijd met andere bezigheden.
Een paar jaar geleden heeft zij het tekenen en schilderen weer opgepakt.
Haar inspiratiebronnen haalt zij uit de natuur en haar reizen.
Tegenwoordig werkt zij vooral met acryl en aquarel, maar ook probeert zij verschillende materialen te combineren. Voor de Muzenval heeft zij een selectie gemaakt van wat kleinere werken.