Een nieuwe expositie in de vitrinekasten van De Muzenval.
Kom eens kijken naar de glaskunst van Edwin Lenderink.
Na een zoektocht via glasfusing, glascasting en glasgieten is Edwin zich de laatste 8 jaar aan het concentreren op het glasblazen. “Zeker het afgelopen jaar ben ik veel groter en monumentaler gaan werken. Daarmee komt het “gebruiksaspect” van mijn glas steeds verder op de achtergrond en kan ik me helemaal focussen op het mengen van de kleuren en het vormen van het glas” zegt Lenderink. ‘”In deze expositie heb ik vooral voorbeelden van mijn recente werk opgenomen, omdat die steeds kleurrijker en expressiever worden.”

De expositie loopt tot eind september 2018 en is te bezichtigen tijdens de reguliere openingstijden van De Muzenval in Eersel (ook tijdens de openingstijden van de Bibliotheek). De toegang is gratis.

Sorry, the comment form is closed at this time.