De Eerselse Dorps Quiz is intussen dé dorpshappening van Eersel. Eens in het jaar buigen speurneuzen, familie en vrienden, collega’s en buurtverenigingen zich over een dik boek vol vragen. Niet alleen vragen over Eersel maar ook algemene vragen. Daarnaast komen puzzelaars, muziekliefhebbers en internetfanaten aan hun trekken. Internet en de Eerselse straten mogen worden afgespeurd op zoek naar zo veel mogelijk goede antwoorden.

Op zaterdag 18 mei 2019 wordt door De Muzenval al weer de 5e Eerselse Dorps Quiz georganiseerd. Een enthousiast team vrijwilligers staat evenals vorige jaren aan de wieg van dit dorpsevenement. Zij gaan de uitdaging aan om een boek vol leuke en soms toch moeilijke vraagstukken te bedenken. Die vraagstukken kunnen het beste worden beantwoord met een team van minimaal 10 personen.

AANMELDEN: In 2018 gingen meer dan 33 teams met in totaal ruim 500 personen de uitdaging aan. Wil je dit jaar van de partij zijn dan kun je je aanmelden via de site van De Muzenval op http://www.muzenval.nl/agenda/ Na aanmelding nemen wij contact met je op en krijg je het reglement toegestuurd. Ga alvast een goed team maken en houd de website in de gaten wanneer je je kunt inschrijven. De Quiz kan op 18 mei precies om 19.00 uur worden opgehaald in De Muzenval en om 23.30 moet het boek, zo goed mogelijk ingevuld, weer worden ingeleverd. De jury zal zich dan een week lang buigen over alle gegeven antwoorden en op zaterdag 25 mei zal bekend worden gemaakt wie de winnaar is van deze 4e editie. De winnaar maakt kans op mooie prijzen. Vorig jaar was er voor de top 11 een prijzenpakket samengesteld ter waarde van ruim 1000 euro. Dat pakket bestond uit gesponsorde pakketten, bonnen en gifts van verschillende Eerselse ondernemers.

dorpsquiz-1
dorpsquiz-2